Dennis & Judith Jones Visitor and Education Center

Forest Park Forever Saint Louis, Missouri
Share Project

Passion + Perspective

  • Dennis & Judith Jones Visitor and Education Center

    Sometimes it is best to see the completed construction during design. In this image, the screen wall with vegetation was digitally drawn so that the client would understand its visual impact.

  • Dennis & Judith Jones Visitor and Education Center

    This section was drawn to verify the height of the mechanical room and the attic space.

  • Dennis & Judith Jones Visitor and Education Center

    This project sits within the larger context of Forest Park in St. Louis. To verify connecting sidewalks, fire lanes and approaches to the building, a colored site plan was developed showing existing vegetation.

  • Dennis & Judith Jones Visitor and Education Center

    It is often essential to provide additional information to the contractor during the course of construction. In this photo, final finishes are identified to help aid demoltion.

  • Dennis & Judith Jones Visitor and Education Center

    Much of the exterior wall was crumbling and had to be reconstructed. Here is a section adjacent to the main entry that was rebuild.

Mackey Mitchell's approach to the renovation of the historic building was thoughtful and creative.

- Jim Mann
former Executive Director, Forest Park Forever

Team Members

View all Mackey Mitchell projects